Blev det glögg över i jul ??? Baka goda havrekakor med smak av glögg =)

Här är ett recept på goda knapriga glöggkakor till fikat.
 
INGREDIENSER: 40 stycken:
3 1/2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 1/2 dl farinsocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 dl russin
175 g margarin
1 1/2 dl lättglögg
 
Gör så här: Blanda de torra ingredienserna och russin i en bunke. Smält margarinet, tillsätt glöggen och häll över i bunken. Rör om och låt det svälla i 15 minuter. Klicka ut kakor på bakpappersklädd plåt. Inte för nära då kakorna flyter ut något. Grädda i ugn 175o ca10 minuter.
 
Receptet kommer från Viktväktarna, ProPoints värde/kaka: 2
 
 

Få pengar tillbaka på dina inköp

Jag handlar på nätet och får pengar tillbaka. Enkelt och varför inte tjäna pengar på de flesta köp och bokningar som görs på internet. Om ni tänker er en hotellhelg eller en semesterresa finns det RIKTIGT STORA pengar att spara. Det är dessutom SUPERENKELT. 
 
                                           
 
 
 
Refunder - Genom att gå via Refunder.se när du shoppar online så får du riktiga pengar tillbaka - när du har 100 kronor på ditt konto kan du få pengarna utbtalda till PayPal eller bankkonto. 
 
 
Cashbacker - Hos Cashbacker får du som medlem återbäring när du handlar på nätet. Du får 50 kronor i startbonus. Även här gäller att när du har 100 kronor på ditt konto kan du få pengarna utbetalda till ditt bankkonto. 
 
 
Bonusbay  Bli medlem och sök bland hundratals butiker. Bonusbay är helt kostnadsfritt och kommer alltid att vara det. Klicka in dig på vald butik genom Bonusbay och handla precis som vanligt. Du får bonus för varje köp du gör. Bonusen samlas på ditt Bonusbaykonto och kan utbetalas till ditt bankkonto när bonussaldot överstigit 150 kronor.