LOPPIblogbag Sommar


Det här fanns i mitt paket, kul att få testa olika saker.   

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gör fina gipsavgjutningar av barnens händer eller fötter. Avgjutningen kan sättas in ramarna som man målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också. 

Barnens bokklubb: Är en härlig bokklubb för barnens läsning. Barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. I vårt fina paket fanns boken Siv sover vilse skriven av Pija Lindenbaumen.  Den hade lagom blandning av text och bilder.
Vill du få första bokpaket för endast 39kr klicka här

                                                                                   

Salus Magnesium: Ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung och fruktjuicer, dessutom är den skonsam för magen. 

Philips Pipmugg: Den nya snygga pipmuggen är anpassad till små händer och har ett antihalkskydd som gör det lättare att hålla i. Den har även en vinklad pip som är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket. Muggen har en unik ventil som gör att den är spillfri, kanonbra. 

                                                                                 

Dermoshop: Den flytande tvålen är en sommarfavorit, snygg flaska och luktar gott av äppelblom. Beställ tvålen HÄR.

Yves Rocher : Kul med färgerna gult och blått nagellack, det finns så många olika färger att välja på nu. I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i härliga färger. Jag gillade att måla med solfjäderspenseln och färgen täckte naglar bra.

                                                                                

 

LOPPImagasin Sommar: Bra sommarmagasin med smarriga recept och massa fina rabatterbjudande

 
 
 

Tack LOPPI för att jag/vi fått förmånen att testa produkter, det gör vi gärna flera gånger. 

#salusmagnesium #PhilipsAventspillfri #panduro #gipsavtryck #dermoshop #yvesrochernordic 
#barnensbokklubb 
#loppiblogbag #loppiblogbagsommar 
#loppimagasin #loppishopping

 

 

 

 

• Kategori: nyheterTaggar: PhilipsAdventspillfri, Yves Rocher, barnensbokklubb, dermoshop, gipsavtryck, loppi blogbag, loppiblogbagsommar, loppishopping, loppisverige, panduru, salusmagnesium, yvesrochernordic; • Kommentarer (0)

REFUNDER - Handla och få pengar tillbaka och nu får du 50:- i extra bonus.

 
 
 
 
Jag vill tipsa om en superbra tjänst på nätet!

Genom att gå via Refunder när du shoppar online så får du riktiga pengar tillbaka i återbäring. De har över 300 butiker att välja mellan så testa du också!

När du genomför ditt första köp så får både du och jag 50 kr i bonus och som ny medlem får du dessutom dubbel återbäring i 48 timmar. 

Testar Zalve sårläkandekräm, paketet från BUZZADOR kom idag.

 

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner få prova produkten.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Jag har fått testa/buzza flera produkter genom åren bla Dove, kattmat, pasta och mycket annat kul. 

Skulle du också vilja bli en buzzador och får chans till att testa/buzza produkter?
Klicka här för att registera dig som buzzador