Göteborgs Digestive Havremål smaktest

Idag kunde jag hämta ut nyheten Göteborgs Digestive Havremål – bakade på svensk havre och fullproppade med bra energi! Havremål har den välkända och älskade smaken av Göteborgs Digestive kombinerat med en mild och god havresmak. Kexen är portionsförpackade vilket gör det enkelt att ha med dem i handväskan eller i väskan till träningen. 
 
De är så goda att inget pålägg behövs, en kopp kaffe och några av dessa goda kex är allt jag behöver, tänk så enkelt det kan vara. Tack BUZZADOR för att jag fick prova underbart goda kex. 
 
 
 
• Kategori: nyheterTaggar: Göteborgsdigistive, buzzador, havremålbuzz; • Kommentarer (0)

Pågen Leva bröd smaktest

Leva är ett smakrikt grovbröd, bakat på fyra sädesslag med 30% fullkorn, Brödet är härligt luftigt med tydliga kornkärnor som skapar tuggmotstånd. Det är dessutom både nyckelhålsmärkt och ”Från Sverige”-märkt.
 
Extra gott blir det som rostat, men kan lika väl ätas precis som det är, idag blir det med lite hårdost, det är en klockren kombination.   Leva är ett bröd för den som vill leva en hälsosam livsstil,  dessutom är brödet mycket gott. Tack BUZZADOR för att jag fick prova ett gott bröd. 
 
 
 
 
• Kategori: nyheterTaggar: buzzador, pågen, pågenlevabuzz; • Kommentarer (0)