Inbjudan till Livbojsjakten 2014

Nu är det dags för Livbojsjakten!  Låter det intressant? Skicka PM till mig.

Jag har inbjudningar till mobil-appen Livbojsjakten! Jag värvar gärna till Livbojsjakten där ni kan samla värdecheckar a 25 kr. Om jag värvar er så får både jag och ni 25 kr var, ni kan i sin tur värva andra och samla ännu mer.  Kom ihåg att man ska ladda ner appen och logga in med Facebok innan man får värdechecken. 

Det går ut på att man fotograferar livbojar i en app och på så sätt tjänar en slant genom att man får värdecheckar i själva appen som kan användas i butiker.   

 
Startar 23/6 och avslutas 31 augusti. 
 

 

I Sverige finns ca 80 000 livbojar. För varje incheckad boj skänker Trygg Hansa 1 krona till Svenska Livräddningssällskapet.

Livbojsjakten + Facebook = Belöning!
När du kopplar Livbojsjakten till Facebook får du en värdecheck för livboj nr 3,9 och 18 (sedan en värdecheck för var 18:e livboj). Du får 25 kronor, direkt till mobilen, smidigt och praktiskt!

Bjud in en vän så får du mer
Värva dina Facebook-vänner till Livbojsjakten så får du ännu mer belöning: en värdecheck per vän, upp till 3 checkar. Ju fler vi blir desto bättre är det ju för sjösäkerheten!

Läs mer om Livbojsjakten på Trygg Hansas hemsida.

• Kategori: nyheterTaggar: Svenska livräddningssällskapet, livbojsjakten, trygg hansa; • Kommentarer (0)

WRAPP - ge bort och få presenter av vänner GRATIS.

Vem vill bli vän med mig på wrapp? Om vi blir vänner på Facebook så kan vi skicka presenter till varandra. GRATIS. 
 
Här kan vi bli vänner på Facebook. 
 
  

Ge gåvor - Ge dina vänner gåvor för ledande varumärken i butik och online. Välj från en växande lista och skicka presenter via Facebook, e-post eller SMS från din telefon eller dator.

Upptäck och följ varumärken - Upptäck nya butiker och se över gamla favoriter.Läs om köpmän och besöka deras online-butiker för att kolla vad som finns i lager. Följ dina favoritmärken för att få uppdateringar och specialerbjudanden.

Kampanjer - Uppdatera specialerbjudanden innan du beger dig ut för att handla. Om du har en vän som skulle älska affären, kan du skicka den till dem gratis. Eller, berätta för alla genom att dela den på Facebook eller Twitter.

Få uppdateringar - Få uppdateringar om nya varumärken och kampanjer så att du aldrig lämna hemmet utan några erbjudanden i fickan. Födelsedag påminnelser låter dig veta precis när du ska skicka presenter till dina nära och

WRAPP