Livet är som en regnbåge och ett livspussel

För mig är livet som en regnbåge i skyn, där färgerna representerar de känslor vi har när som helst. 
 
 
 
Vissa dagar är röda, full av kärlek, ibland är det gult, full av livslust och ibland dagen är så full av onda tankar, känslor och minnen att färgerna rinner in i varandra och dagen blir mer svart. Det kommer alltid att finnas dåliga dagar med känslor eller händelser som du inte har någon kontroll över. Du känner dig ledsen, uttråkad, lurad och trött. Man borde få känna ilska och att vara uttråkad.
 
Man bör tillåtas att tycka synd om sig själv och man har rätt att tro att allt är orättvist. Det är viktigt att ta till sig alla de känslor du får och du försöker förstå varför du känner som du gör. Då kan de svarta känslorna behandlas och de goda känslorna och positiva färgerna kan så småningom ta bort den svarta färgen.
 
Ge aldrig upp tro på dig själv. Ge mer, göra mer och gå vidare med den kunskapen i bagaget! Ta dig tid att gå tillbaka och se hur alla pusselbitar livet hänger i hop. 
 
 
Var tacksam för allt du har upplevt som har lett dig till var du är och få motivation att fortsätta att upptäcka, lära och skapa.
 

Kommentarer:

1 Ninni Brandt:

Fin blogg du har!
Kolla gärna in min och skriva gärna någon fråga/några frågor på min frågestund!
Kram!
http://www.nattstad.se/ninnibrandt/gor-val-som-alla-andra-13142245

Svar: Tack =)
Anette Johanson

Kommentera här: