LOPPIblogbag Sommar


Det här fanns i mitt paket, kul att få testa olika saker.   

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gör fina gipsavgjutningar av barnens händer eller fötter. Avgjutningen kan sättas in ramarna som man målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också. 

Barnens bokklubb: Är en härlig bokklubb för barnens läsning. Barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. I vårt fina paket fanns boken Siv sover vilse skriven av Pija Lindenbaumen.  Den hade lagom blandning av text och bilder.
Vill du få första bokpaket för endast 39kr klicka här

                                                                                   

Salus Magnesium: Ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung och fruktjuicer, dessutom är den skonsam för magen. 

Philips Pipmugg: Den nya snygga pipmuggen är anpassad till små händer och har ett antihalkskydd som gör det lättare att hålla i. Den har även en vinklad pip som är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket. Muggen har en unik ventil som gör att den är spillfri, kanonbra. 

                                                                                 

Dermoshop: Den flytande tvålen är en sommarfavorit, snygg flaska och luktar gott av äppelblom. Beställ tvålen HÄR.

Yves Rocher : Kul med färgerna gult och blått nagellack, det finns så många olika färger att välja på nu. I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i härliga färger. Jag gillade att måla med solfjäderspenseln och färgen täckte naglar bra.

                                                                                

 

LOPPImagasin Sommar: Bra sommarmagasin med smarriga recept och massa fina rabatterbjudande

 
 
 

Tack LOPPI för att jag/vi fått förmånen att testa produkter, det gör vi gärna flera gånger. 

#salusmagnesium #PhilipsAventspillfri #panduro #gipsavtryck #dermoshop #yvesrochernordic 
#barnensbokklubb 
#loppiblogbag #loppiblogbagsommar 
#loppimagasin #loppishopping

 

 

 

 

• Kategori: nyheterTaggar: PhilipsAdventspillfri, Yves Rocher, barnensbokklubb, dermoshop, gipsavtryck, loppi blogbag, loppiblogbagsommar, loppishopping, loppisverige, panduru, salusmagnesium, yvesrochernordic; • Kommentarer (0)

Kommentera här: