Pepparkakscheesecake funkar alltid bra =)

Ingredienser:
200 g pepparkakor
150 g philadelphiaost
2 dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
3 st äggulor
3 dl vispgrädde
Gör så här:
200 g pepparkakor
150 g philadelphiaost
2 dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
3 st äggulor
3 dl vispgrädde
Gör så här:
Vispa grädden tjock. Vispa philadelphiaost, socker och vaniljsocker tills det är klumpfritt.
Tillsätt äggulorna, en i taget. Blanda i grädden i ostsmeten.
Krossa pepparkakorna och lägg i 2/3 i en form med löstagbar kant och fördela jämnt.
Häll i smeten och smula resten av pepparkakorna ovanpå. Ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Krossa pepparkakorna och lägg i 2/3 i en form med löstagbar kant och fördela jämnt.
Häll i smeten och smula resten av pepparkakorna ovanpå. Ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Garnerade med några lingon och pudrade över lite florsocker.
Recptet kommer från Hittarecept.
Det här sidan hjälper mig ofta middagshjälpen